AIT Innovation Award voor Casala

Casala heeft voor Zifra II een AIT Award ontvangen. Deze onderscheiding is toegekend vanwege het intelligente en gebruikersgerichte nummeringssysteem. “Het systeem is solide in het zitmeubel geïntegreerd en toont de gebruiker direct herkenbare en relevante informatie”, aldus een woordvoerder van de fabrikant.

De AIT Award in de categorie Architecture + Office is op dinsdag 28 oktober jl. tijdens de Orgatec  in Keulen uitgereikt. Zifra II is de opvolger van het succesvolle nummeringssysteem Zifra I. “Het nieuwe, innovatieve nummeringssysteem biedt nog meer functionaliteiten in een groter formaat. Naast het weergeven van stoelnummering kunnen ook rijnummering en bedrijfslogo’s worden getoond.  Het vertrouwde, efficiënte systeem van Zifra I zonder batterij, blijft echter behouden. Zifra II is tevens onderhoudsvrij en garandeert een lange levensduur.”

De AIT Innovation Award Architecture + Office wordt toegekend door een jury bestaande uit bekende architecten en designers. Het is een erkenning voor hoogwaardige kwalitatieve producten die in bepaalde mate overeenkomen met de behoeftes van architecten. De nadruk ligt hierbij op het belang van de kwaliteit van de architectuur.

www.casala.nl