Akoestisch sterrenpaneel

Light Creations uit Apeldoorn heeft een mooie opdracht gerealiseerd in Brussel voor evenementen- en organisatiebureau Claridge Events. Een oud gebouw (vroegere discobar) werd volledig vernieuwd tot multifunctionele zaal. Light Creations zette daarbij onder andere het concept ‘Astro LED Panel Sterrenhemel’ in.

De nieuwe ruimte heeft een multifunctionele opzet en wordt gebruikt als feestzaal, bioscoop, concert- en vergaderzaal en seminarruimte.

“De panelen van de Astro LED Panel Sterrenhemel zijn eenvoudige te installeren (plug and play), modulair uitgevoerd, zeer energiezuinig en het verbruik bedraagt slechts 1 Watt per paneel”, vertelt directeur-eigenaar Ruud van Nieuwenburg namens Light Creations.

“Teneinde het akoestisch comfort te verbeteren en tegelijk een prachtige LED Sterrenhemel te creëren, is het volledig plafond van de zaal gerealieerd met Rockfon Astro LED Panelen van 120 bij 120 centimeter met zestig Sterrenhemel LED-lichtpunten per paneel”, aldus Van Nieuwenburg, die benadrukt dat zijn bedrijf bijna 15 jaar ervaring heeft als fabrikant van professionele sterrenhemels.

www.lightcreations.nl