Succesvolle opening Markant

Op donderdag 3 juli is de nieuwe showroom van Markant geopend. Dit gebeurde in het bijzijn van ruim tweehonderd genodigden. Het pand in Houten – het voormalige hoofdkwartier van Samas – werd officieel geopend door Leo Stam, Jan Beltman en Herman Geerdes, wethouder Economische Zaken van de gemeente Houten.

“Door de grote opkomst en ontspannen sfeer werd de feestelijke opening een groot succes”, meldt de kantoorinrichter. “De heerlijke Braziliaanze BBQ, sfeervolle muziek en het lekkere weer maakten het plaatje compleet.”

“Bezoekers reageerden enthousiast op de nieuwe showroom, waarin Dynamisch Werken een belangrijke rol inneemt. Met veertig Max zit/sta werkplekken, circa honderd Workways loungeplekken, elf Oxidesk bewegingswerkplekken en een tiental verschillende vergaderconfiguraties voor zittend of staand vergaderen, is Dynamisch Werken op grote schaal geïntegreerd in de working showroom van Markant.”

www.markantoffice.com