Concept Gallery breidt uit

De Amsterdamse Concept Gallery breidt uit. In mei ging de showroom van start met vloeren- en wandenspecialist Senso en meubelfabrikant Thonet. Daar komen nu een drietal merken bij. De additionele partners zijn Limited Edition met karpetten, De Ploeg met meubel- en gordijnstoffen en Julia voor maatwerk interieur en projectmanagement.

Door deze combinatie krijgen klanten een fraai aanbod van producten voor de woon- en projectmarkt. “De eerste klap is gemaakt en wij hadden een succesvolle start”, zeggen David Bols (Senso) en René Nieuwendijk (Thonet). “We ontwikkelen ons verder en de combinatie van de verschillende merken versterkt elkaar.”

De Belgische karpettenfabrikant Limited Edition haakte snel aan na de opening in mei en in de slipstream daarvan volgen nu De Ploeg en Julia. Samen met wanden- en vloerenspecialist Senso en Thonet vormen de vijf bedrijven een redelijk compleet aanbod op het gebied van interieurinrichting.

In de Concept Gallery kunnen architecten, dealers, particulieren en professionele eindgebruikers een goede indruk krijgen van de diverse collecties. Daarnaast kunnen bezoekers er terecht voor deskundig advies over de diverse producten en de daarmee samenhangende dienstverlening. “Hoeveel merken heeft een woning- of projectinrichter? Kunnen verkopers over al die merken goede voorlichting geven”, vragen Nieuwendijk & Bols zich hardop af. “In de Concept Gallery staat een deskundig verkoopteam de hele week klaar voor de klant.”

De showroom is gevestigd in het architectonisch interessante IJburg in het oostelijk deel van Amsterdam.

www.conceptgallery.nl