Belastingdienst wordt ‘fluisterstil’

De Akoestiekfabriek is de ‘preferred supplier van de Belastingdienst. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. “De Akoestiekfabriek mag sinds kort leveren aan de facilitaire organisatie van de Belastingdienst. Na een uitgebreide screening en een geweldig project mochten we enige tijd geleden de handtekening zetten. De komende 6 jaar mogen we de belastingkantoren van Nederland fluisterstil maken.”

“Voor de Belastingdienst hebben we het bedrijfsrestaurant akoestisch aangepast. We hebben een concept en akoestiek laten samen komen tot een geweldige belevenis met 3D bomen, wolken en een echt berkenbos met vogeltjes. Een feest om in te vertoeven waardoor je daarna weer heerlijk kan werken – helemaal opgeladen.”

www.akoestiekfabriek.nl

Update: Op 15-11-2017 is Akoestiekfabriek B.V. h.o.d.n. De Groene Ridders te Rotterdam (Zuid-Holland) door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard.