IDLO kiest voor kantoor in den Haag

Het instituut voor recht en ontwikkeling IDLO breidt haar activiteiten in Nederland uit en betrekt later dit jaar een nieuw kantoor in Den Haag. Hiervoor is een overeenkomst ondertekend voor de huur van circa 1.000 vierkante meter in het kantoorgebouw Hofweg 9E in Den Haag, direct gelegen aan het Binnenhof.

Voor de locatie Hofweg is gekozen vanwege de goede bereikbaarheid, zichtbaarheid en de nabijheid van winkels en voorzieningen. IDLO is in het vestigingsproces begeleid door Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden en onafhankelijk huisvestingsadviseur AOS Studley uit Rotterdam. Nadorp Makelaars uit Den Haag bracht de transactie tot stand namens de eigenaar van het kantoorgebouw, Redevco Nederland.

“We zijn erg blij met de nieuwe locatie. Voor ons is het belangrijk dichtbij onze stakeholders te zitten. We waren al op tijdelijke basis aanwezig in Den Haag, maar hebben ambities om fors te groeien. De informatievoorziening vanuit de gemeente Den Haag en Steenworp waren voortreffelijk en we zijn dankbaar voor de warme, hartelijke ontvangst in Den Haag. Dit hebben we als zeer bijzonder ervaren. Het tijdelijke kantoor bij Spaces is zeer goed bevallen, ons nieuwe kantoor voldoet echter aan al onze wensen voor nu en in de toekomst. Het vinden hiervan is met de uitstekende hulp van onder andere Steenworp en AOS Studley perfect geslaagd,” aldus Louis Gentile, Hoofd van de IDLO branch office in Den Haag.

www.aos-studley.nl