‘Boek uw vlucht naar bestemming akoestiek’

‘De rol van Akoestiek’ is een eendaagse cursus van opleidinginstituut Office Academy. Deze cursus wordt dit voorjaar een extra maal gegeven en wel op 23 mei 2014. Plaats van handeling is een kantoor op Schiphol, dat is uitgerust met tal van akoestische toepassingen.

Als docenten treden Gijs van Wijk en Sara Persoon (gastdocent, werkzaam bij M+P raadgevend ingenieurs) op. Gijs van Wijk deed vanaf de jaren ’90 uitgebreide ervaring op bij onder andere de Rijksoverheid op het gebied van veranderende huisvestingsconcepten (organisatiegericht huisvesten). Het onderwerp akoestiek speelde daarbij een sleutelrol. Hij werkte (en werkt) onder andere nauw samen met het Center for People and Buildings. Sinds 2011 is Gijs van Wijk actief als zelfstandig professional op het gebied van HNW.

www.officeacademy.nl