Markant verhuist naar Houten

De geruchten deden al een tijdje de ronde in onze branche. Maar nu is de kogel definitief door de kerk: kantoorinrichter Markant gaat verhuizen naar Houten. “En wel naar de Elzenkade 1-3 te Houten. Voor de meesten van u wellicht een bekend adres, want we betrekken het voormalige pand van Samas/Aspa.”

Markant zal met alle afdelingen van het hoofdkantoor zijn intrek nemen op de begane grond van het karakteristieke pand aan de Elzenkade. “We verwachten dat deze nieuwe locatie veel meer recht zal doen aan onze moderne manier van Dynamisch Werken.”

Markant zal in het nieuwe onderkomen Dynamisch Werken volledig integreren in zijn eigen werkplekken en een prachtige state-of-the-art showroom opzetten om het Markant-meubilair zo goed mogelijk aan klanten te presenteren. “We verwachten dat Markant, én haar partners Cloudsuite, Clarenz en AskRoger, een prachtige, dynamische toekomst tegemoet gaan!”

De verhuizing moet op 24 maart een feit zijn.