Lensvelt levert stoelen voor wereldleiders

Of de zogenoemde ‘Nuclear Security Summit’ gegeven de situatie in de Oekraïne daadwerkelijk doorgaat moeten we nog even afwachten. Maar mochten de wereldleiders binnenkort daadwerkelijk in den Haag neestrijken, dan kunnen ze elkaars toespraken beluisteren op een stoel van inrichter Lensvelt.

“Voor de AVL Office Chair is deze maand een heuse rol weggelegd op het toneel van de wereldpolitiek”, meldt Hans Lensvelt. “De stoel is gekozen als zetel voor meer dan 58 wereldleiders die deelnemen aan een top over nucleaire veiligheid, de N.S.S. (Nuclear Security Summit) in Den Haag. Naast Angela Merkel, Francois Hollande en Vladimir Poetin zal ook de Amerikaanse president Obama plaatsnemen op de zetel.”

Lensvelt heeft ruim zeventig stoelen geleverd aan de organisatie van het nucleaire congres, dat rond 24 en 25 maart een groot deel van Den Haag zal platleggen.

De AVL Office Chair, ontworpen door kunstenaar Joep van Lieshout, is een van de klassiekers van Lensvelt. Het is één van de weinige luxueuze bureaustoelen met nauwelijks ronde vormen. De stoel is volgens Lensvelt gekozen vanwege de combinatie van comfort en Nederlands design.

www.lensvelt.nl