Diploma voor geslaagden HHK

Afgelopen vrijdag, 25 oktober 2013, konden twee trotse deelnemers aan de opleiding Hogere Huisvestingskunde van Office Academy hun diploma in ontvangst nemen.

Saskia Hahn (Leaseplan) en Jan van de Klomp (RIVM)  slaagden voor hun afsluitende examen en mogen zich vanaf heden ‘huisvestingskundige’ noemen.

De opleiding Hogere Huisvestingskunde is een van de paradepaardjes van Office Academy, waaraan gerenommeerde docenten en een wetenschappelijke instelling als het Center for People and Buildings (CfPB) hun medewerking verlenen. Momenteel zijn onderhandelingen gaande om de opleiding onder te brengen bij een hogeschool, waardoor de waardevolle opleiding ongetwijfeld nog meer draagvlak zal krijgen in de onderwijswereld.

Klik hier voor nadere informatie over de inhoud en achtergrond van deze opleiding.