Nieuwe showroom Mibra

Nieuws uit Eindhoven. Op 19 september opende Mibra Office officieel een nieuwe showroom aan de Jan Hilgersweg 7 in de lichtstad. Lode Essers, CEO van de Pami Groep, zorgde voor het welkomswoord en onthulde het nieuwe logo van Mibra Office in bijzijn van de talrijk opgekomen dealers en betrokkenen.

Met deze onthulling wordt een jaar van transitie afgesloten en de focus op de toekomst gelegd. In de showroom staan naast de bestaande meubellijnen een groot aantal nieuwigheden opgesteld die volgens het bedrijf ‘de aantrekkelijkheid van het totale assortiment duidelijk verder inhoud en vorm geven’.

Lode Essers: “Mibra Office heeft een ongelofelijke stap voorwaarts gemaakt, het assortiment, de toegevoegde waarde en de betrokkenheid van het team bieden een sterk fundament voor een gezonde toekomst.”