Worktech 2013 op stapel

Er staat een belangrijk evenement voor de deur: Worktech 2013 Netherlands. De vakbijeenkomst over ‘de toekomst van werken’ wordt op 9 oktober gehouden in het gebouw van ABN AMRO in Amsterdam. Tal van vooraanstaande sprekers geven acte de présence.

Belangstellenden krijgen een compleet programma voorgeschoteld over nieuwe manieren van werken, organiseren en ontwikkelen. Er worden presentaties verzorgd door onder meer dr. Frank Duffy (DEGW), Jeremy Myerson (Helen Hamlyn Centre for Design), Harry Heijes (ABN Amro), Cees Plug (LEF Future Centre) en Bas Verhart (THNK). Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn bijvoorbeeld de toenemende flexibilisering van de werkplek, de toenemende invloed van technologie op werkprocessen en de wijzen waarop in de moderne werkruimte kan worden samengewerkt.

Wotktech is een internationaal evenement. Edities van Worktech worden gehouden in onder meer New York, Melbourne, London, San Francisco and Singapore. De vorige editie in Nederland (in 2011)  was geheel uitverkocht. Ook voor de komende editie zijn de voortekeken veelbelovend. “We zijn erg blij met de positieve feedback die we nu al krijgen over de invulling van het evenement”, zegt Conference Director Isabel Dewhurst-Marks, Conference Director.

Worktech 2013 Netherlands wordt georganiseerd door Unwired. Het evenement ondersteund door Cushman & Wakefield, Johnson Controls, Jones Lang LaSalle, Plantronics, Condeco, Haworth, American Society of Interior Designers, EuroFM, FMN, So You Know Better, PI en Inside Information.

Lezers van Inside Information kunnen deelnemen aan het evenement tegen een gereduceerd tarief. In plaats van 500 euro betalen zij slechts 350 euro.