Pastoe in zee met jeansmerk

Pastoe en het denimmerk Tenue de Nimes slaan de handen ineen voor een speciale denim-editie van de FM06 Fauteuil en de KM05 kruk.

De Pastoe x Tenue de Nîmes-collectie is een speciale editie van de iconische 50-er jaren zitmeubels van Pastoe in samenwerking met het Nederlandse denim merk Tenue de Nîmes. De collectie bestaat uit een genummerde editie van fauteuil FM06 met denim zitting en rugkussen en kruk KM05 met een los denim kussen. De fauteuil en kruk zijn vanaf eind juni exclusief verkrijgbaar in de Amsterdamse winkels van Tenue de Nîmes en online via pastoe.com en tenuedenimes.com.

Pastoe en Tenue de Nîmes zijn trots op deze samenwerking waarbij het tijdloze ontwerp van Cees Braakman in een nieuw jasje is gestoken. “De cross-over ‘Pastoe x Tenue de Nîmes’ is geënt op de gezamenlijke liefde voor kwaliteit en ambacht. De samenwerking onderstreept daarnaast het gedachtegoed van beide bedrijven om te kiezen voor duurzaam materiaal gebruik en te streven naar eenvoud, functionaliteit en oog voor detail.”

www.pastoe.com