Werkplek geïnspireerd door vliegdekschip

Het nieuwe bureausysteem Flightdesk is gebaseerd op de vormgeving van geavanceerde vliegdekschepen. Ontwerper Gertjan de Kam: “De asymmetrische geplaatste zuil onder een slim ontworpen bureaublad geeft het bureau de kenmerkende uitstraling. Naast de vorm maken de technische functionaliteiten die in het bureau zijn verwerkt de parallel met het vliegdekschip overduidelijk.”

Flightdesk is het initiatief van een samenwerking tussen ontwerper Gertjan de Kam en vier projectinrichters: Aarts en Co, Interoffice, Officedock en SKO. Productiebedrijf Drentea verzorgt de productiefaciliteiten. De introductie van Flightdesk vindt plaats tijdens de Design District beurs op 6, 7 en 8 juni op het Hembrugterrein in Zaandam.

‘Al jaren hebben bureausystemen nauwelijks wijzigingen ondergaan. Met de introductie van het Flightdesk concept is nu duidelijk een nieuwe weg ingeslagen. De bekabelingsmogelijkheden, de juiste accessoires en de standaardverstelling van zit- naar stahoogte maken van Flightdesk een perfect element in een moderne kantooromgeving die gebaseerd is op Het Nieuwe Werken’, meldt een persbericht over het nieuwe bureau.


www.flightdesk.nl