BIS viert 30-jarig bestaan

In september is het 30 jaar geleden dat BIS werd opgericht. Reden voor feest, vindt BIS. “Maar dan wel samen met onze klanten en leveranciers. Want zonder hen hadden wij geen enkel bestaansrecht”, aldus Jean Pierre Overbeek, CEO BIS Groep. “Daarom vieren wij ons jubileum onder het thema ‘Samen 30’.”

In de afgelopen 30 jaar heeft BIS een ontwikkeling doorgemaakt, die tot de verbeelding spreekt. Wat ooit begon op een Ridderkerkse zolderkamer is uitgegroeid tot één van de grootste audiovisuele system integrators in Europa. BIS realiseert jaarlijks zo’n vijfduizend ruimtes waarin gebruikers presenteren, informeren en vergaderen en is specialist op het gebied van videocommunicatie, samenwerken op afstand, digital signage en conferentie & event oplossingen.

‘Samen 30’ staat het gehele jaar centraal bij BIS. Het thema is niet zomaar gekozen. In dit jubileumjaar wil BIS benadrukken zich er bewust van te zijn het nooit 30 jaar te hebben volgehouden zonder een loyale klantenkring, deskundige medewerkers en professionele leveranciers. “Wij prijzen ons gelukkig met een klantenkring, die ons keer op keer het vertrouwen geeft en voor wie wij steeds opnieuw prachtige oplossingen mogen realiseren. Maar wij willen ook onze medewerkers en leveranciers niet vergeten. Hun deskundigheid, toewijding en kwaliteit is de kurk waarop onze organisatie drijft. Al 30 jaar lang”, vertelt Overbeek.

Het hele jaar door organiseert BIS acties. Tot en met de verjaardag op 22 september pakt het bedrijf iedere maand uit met een drietal aanbiedingen, die worden aangekondigd in de maandelijkse nieuwsbrief – de BIS E-news – en op de speciale jubileumpagina op de website.

Eén van de andere activiteiten dit jaar is de BIS-deelname aan de Cycle for Hope, ter ondersteuning van de zorg aan en opvang van onder andere verslaafden. Dat betekent: 1.200 kilometer fietsen in 48 uur, waarbij drie subteams van vier wielrenners elkaar om de circa 100 kilometer aflossen. Kortom: fietsen langs de grenzen en hotspots van Nederland en daarmee geld ophalen voor het goede doel.

www.bis.nl