Doorstart interieurbouwer Keijsers

Interieurbouwer Keijsers die eerder deze week uitstel van betaling aanvroeg is in afgeslankte vorm doorgestart. Hierbij kunnen naar verwachting in ieder geval twintig tot vijfentwinting arbeidsplaatsen in de Nederlandse vestiging van het bedrijf behouden blijven.

Keijsers heeft een reorganisatie doorgevoerd en zet de productie voort in de Poolse vestiging van het bedrijf. De activiteiten op het gebied van verkoop, engineering, projectmanagement, montage, logistiek en service blijven in Nederland.

Directeur Ton van der Velden: “Ik heb dubbele gevoelens. Het is triest om afscheid te moeten nemen van hele goede en trouwe medewerkers. Toch ben ik er ook trots op dat we erin geslaagd zijn om door te starten, het vertrouwen van onze klanten te behouden en een flinke groep collega’s een mooie baan terug te kunnen geven.”

De activiteiten van Keijsers worden geintegreerd met Lundiform, een interieurbouwer die in 2011 werd overgenomen door Keijsers. Het gezamenlijke klantenportfolio omvat internationale retailketens, musea, zorginstellingen, kantoor- en utiliteitsgebouwen, en laboratoria. Samen met de Poolse vestiging heeft Keijsers-Lundiform 120 medewerkers. Het bedrijf is vooral actief in West- en Oost-Europa, maar voert wereldwijd opdrachten uit.