Ufficio verhuisd naar Breda

Eind december 2011 besloot Ufficio Benelux om de locatie in Rotterdam na ruim 80 jaar te verruilen voor Breda. Ufficio is sinds vele jaren vertegenwoordiger van de Italiaanse kantoormeubelfabrieken Ultom, Meco en ArrediSPD.

Er werd voor Breda gekozen. “En zeker niet alleen voor de zeer mooie locatie vlakbij het centrum.” Alleen moest er nog even gerestaureerd worden. De restauratie van het Rijksmonument IJsfabriek de Noordpool duurde iets langer dan verwacht. In de tussentijd werd Het Nieuwe Werken in de praktijk gebracht. “We zijn nu ook echte ervaringsdeskundigen op dit gebied”, aldus Patricia Romijn van Ufficio Benelux.

De nieuwe locatie is vanaf medio april gereed voor ontvangst. En het is niet zomaar een showroom, benadrukt Romijn. “Niet alleen het meubilair, maar zeker ook de gebruikte materialen en kleuren doen goed recht aan IJsfabriek de Noordpool. Het is een echte belevingsruimte geworden, uitgerust met de nieuwste presentatietechnieken. Een keuken van formaat met bar zorgen voor de Brabantse gastvrijheid. Dit gecombineerd met de Rotterdamse ‘stroop de mouwen maar op’-mentaliteit en het motto ‘Ufficio ontzorgt’ maakt u vast nieuwsgierig. Met de nieuwe vertegenwoordiging van het Italiaanse merk AntonelloItalia voor woonmeubilair is de collectie zeer breed en biedt voor iedere portemonnee wat wils.”

Ufficio Benelux is gevestigd in IJsfabriek de Noordpool, Jan van Polanenkade 28 te Breda. De ingang van de parkeergarage is schuin tegenover de ingang.