Nieuwe meubellijn Kembo

Vorige week introduceerde Kembo de nieuwe meubellijn Alpha Desking Programme in de nieuwe showroom in Oostzaan. Volgens Kembo evolueert de manier waarop wij werken. Technologie, werkpatronen, indeling van de ruimte en de mobiliteit hebben allemaal effect op ons en de manier waarop wij werken. Alpha is een directe reactie op deze nieuwe arbeidsomstandigheden.

De producten waar men mee werkt worden kleiner, slimmer en flexibeler, dus mogen meubels dat ook zijn. Het Alpha Desking Programme is een weerspiegeling van de veranderende kantooromgeving en arbeidspatronen. De dagen van acht uur per dag achter je computer zitten zijn voorbij. Het Nieuwe Werken is gebaseerd op communicatie, concentratie, samenwerking, mobiliteit en flexibiliteit. Zo laat Kemo weten.

Het Alpha Desking Programme is een volledig in hoogte verstelbaar tafelsysteem, dat een breed scala aan flexibiliteit biedt en zo voldoet aan de eisen van het werken van nu. Zoals ergonomisch onderzoek keer op keer heeft bewezen dat beweging en verandering van houding tijdens de dag niet alleen grote gezondheids- en welzijnsvoordelen oplevert maar ook ondersteuning biedt bij de belangrijkste werkzaamheden.

Het ontwerp is gebaseerd op een enkele kolomconstructie, daardoor krijgt de omtrek van het blad een veel effectiever werkoppervlak dan de traditionele tafels, zonder afbreuk te doen aan de efficiëntie van het werkblad. Dit zorgt ook voor meer flexibiliteit in de lay-out en de combinatie van clusters binnen de opstelling van het kantoor. In de kolom is het cable management ingebouwd waardoor een geordend bureaublad ontstaat. De volledige tafel is gebaseerd op een gepoedercoat stalen constructie in wit of zwart en het blad wordt aangeboden in verschillende afwerkingen.

Er zijn drie opties voor de hoogte-instelling: een volledig elektrisch zit / sta mechanisme; een gasveer zit / sta mechanisme en een gasveer zit / zit mechanisme. Een reeks van geluidsabsorberende privacy panelen is als aanvulling op het programma te verkrijgen. Deze zijn gemaakt van gerecycled PET vilt en worden magnetisch aan het frame bevestigd.

www.kembo.nl