Opmerkelijke uitslag Office Academy-examen

De geslaagde cursisten. Geheel rechts Bianca Lipke van projectinrichter Wuestman in Harderwijk.

Afgelopen vrijdag vond weer een examen plaats van de Basiscursus Inrichtingskunde van Office Academy (voorheen The Office Opleidingen). Alle zeven deelnemers slaagden voor het examen; één van hen scoorde zelfs een 10. “Dat is in de geschiedenis van de opleiding niet eerder gebeurd”, meldt het opleidingsinstituut.

De Basiscursus Inrichtingskunde (BIK) is samen met de Hogere opleiding Huisvestingskunde (HHK) een van de ‘kroonjuwelen’ van Office Academy. De afgelopen jaren hebben vele tientallen cursisten hun vakspecialisme bijgeschaafd en vervolmaakt via deze cursussen.

De BIK werd dit maal gevolgd door in totaal negen cursisten, afkomstig van organisaties als Wuestman, Emmein, Schaffenburg, De Jong Kantoormeubilair, De Kroon Interieurvormgeving, Wout Monseurs en Ceha Europe. Zeven van hen legden het examen met goed gevolg af. Een tweetal cursisten – werkzaam bij de gemenente Den Haag en Castricum – zal op een later moment het BIK-examen afleggen.

“Dit was een bijzonder examen”, stelt Office Academy. “Voor het eerst werd er door de examinatoren een 10 uitgedeeld aan een cursist.” Dit cijfer ging naar Bianca Lipke van projectinrichter Wuestman in Harderwijk. De examinatoren waren Anne-Mieke Willemsen, Dick Cardinaal, Rinus Vos, Jos Flierman en Henk Verdonk.

De volgende Basiscursus Inrichtingskunde van Office Academy start op dinsdag 19 of donderdag 21 maart. Meer informatie via www.officeacademy.nl