Samenwerking VloerTotaalConcept en mFlor

Met ingang van januari 2013 zijn VloerTotaalConcept en mFlor een strategische samenwerking aangegaan voor de projectmarkt in Nederland en België. Dat betekent dat VloerTotaalConcept de nieuwe projectcollectie mFlor Projekt op exclusieve basis zal gaan distribueren op de projectmarkt in deze landen.

Het merk mFlor is wil trendsettend zijn op het gebied van vinylstroken en -tegels. De designvloeren van mFlor zien eruit en voelen als houten of stenen vloeren, maar zonder de nadelen van deze materialen. De verlijmbare collectie vinylstroken en -tegels mFlor Projekt is geschikt voor gebruik in drukke ruimten, stil en comfortabel om op te lopen en makkelijk in het onderhoud. De collectie voldoet onder meer aan alle normen van de Duitse DIBt, de standaard op het gebied van lage VOC-emissies.

De natuurgetrouwe hout- en steendessins worden gecombineerd met het Gold Indoor Air Quality zegel van het certificeringbureau Eurofins. De collectie mFlor Projekt bestaat uit vijf programma’s met in totaal 28 items, standaard voorzien van een polyurethaan (PU) beschermlaag.

Op basis van de nieuwe samenwerking met mFlor wordt het productenaanbod van VloerTotaalConcept (VTC) vernieuwd met een collectie design vinylstroken en -tegels. Deze collectie geeft volop mogelijkheden om in de diverse projectsegmenten – van kantoren tot hotels – een nieuwe creatieve invulling te geven met het Totaal Anders Concept van VTC.

“Wij zijn ervan overtuigd dat in de huidige uitdagende markt deze nieuwe samenwerking tussen de sterke merken mFlor en VloerTotaalConcept volop nieuwe (design)kansen zal bieden voor architecten, interior designers, vloerenbedrijven en projectinrichters in Nederland en België”, aldus mFlor.

Voor meer informatie: www.vloertotaalconcept.nl en http://www.mflor.com/nl/