Design District opnieuw in Zaandam

De verhuizing naar Zaandam is de organisatie, deelnemers én bezoekers van Design District goed bevallen. Daarom vindt de tweede editie van dit evenement van 6 tot en met 8 juni 2013 weer plaats op het Hembrugterrein. Dat meldt de beursorganisatie.

“De goede bereikbaarheid, de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en de vele gratis parkeerplaatsen zijn redenen om in 2013 in Taets te blijven. Ook is er nog veel te ontdekken op het 42 hectare grote terrein en werkt de overheid weer mee aan spannende rondleidingen voor bezoekers.”

De inschrijving voor deelnemers is vorige week gestart en de eerste 30 partijen hebben al een plekje uitgezocht. “Heb je ook interesse of ken je ontwerpers of bedrijven die ook op Design District vertegenwoordigd moeten zijn? Laat het ons weten”, aldus de beursorganisatie.

De beursorganisatie gaat de komende maanden hard aan de slag om de vorige editie weer te overtreffen en houdt betrokkenen op de hoogte via haar nieuwsbrief.