Neutraal terrein

Naast bureaustoelen heeft Girsberger nu ook een nieuwe lijn met ruimte-indelingsystemen in het assortiment opgenomen. Het nieuwe product heet Linked. Dit ruimte-indelingsysteem gaat volgens Girsberger prima samen met de reeds bekende loungebankjes uit de Otto-serie. “Dat is niet vreemd als je bedenkt dat beide producten uit de koker komen van de Spaanse designer Carlos Tiscar”, aldus het bedrijf.

Linked is ontworpen voor het inrichten van loungeruimtes en ontmoetingsplekken in kantoren. “Deze ruimtes worden steeds belangrijker. En niet zonder reden: de beste ideeën ontstaan niet wanneer je alleen aan het werk bent, maar juist wanneer je in gesprek bent met anderen.”

Ontwerper Carlos Ticar zegt er het volgende over: “In een loungeruimte zijn mensen niet thuis, maar ook niet op kantoor. Het is een soort neutraal terrein, waar mensen samen kunnen komen. Met Linked kun je die ruimtes zo inrichten, dat je creativiteit en communicatie verder stimuleert. Verder denk ik dat er behoefte is aan plekken waar je even kunt relaxen. Ook op kantoor.”

www.girsberger.nl