Design District weer in aantocht

Design District 2013 komt eraan. Op 6, 7 en 8 juni 2013 kunnen belangstellenden terecht voor de tweede editie van dit designevenement, dat eerder onder de naam ‘100% Design’ werd georganiseerd.

De locatie is, net als vorig jaar, het Hembrugterrein in Zaandam, waar ruim 140 deelnemers zich zullen presenteren. Naast het bezoeken van de beursstands is het mogelijk een rondleiding te volgen over het bijzondere en historische Hembrugterrein. Daarvoor staan Mini’s klaar, die de bezoekers gratis naar de Offsite locaties brengen. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni kan men terecht in Art Zaanstad, dat deze dagen ook de deuren opent op het Hembrugterrein.

Behalve meer dan duizend gratis parkeerplaatsen, rijden er dit jaar pendelbussen van Station Zaandam naar Design District en terug. Op zaterdag vaart er ook een boot vanaf Amsterdam Centraal station.

Zoals gezegd is 100% Design in Nederland voortgezet onder de naam Design District. De organisatie, die al meer dan 10 jaar verantwoordelijk is voor het concept, zet het evenement onder deze naam jaarlijks voort in Nederland. Na vele edities in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, is het evenement vorig jaar verhuisd naar Taets op het Hembrugterrein in Zaandam, net onder de rook van Amsterdam.