Lunchdebat bij Steelcase

Steelcase Solutions organiseert een lunchdebat over de ontwikkelingen in de kantorenmarkt in Nederland. Door alle belanghebbenden uit de keten samen te brengen, wil Steelcase Solutions de discussie over de stand van zaken van de Nederlandse kantorenmarkt verder uitdiepen. Ook zal het debat toewerken naar concrete oplossingen. Het debat is overigens alleen toegankelijk door journalisten en vertegenwoordigers van de pers.

Het lunchdebat over de Nederlandse kantorenmarkt staat onder leiding van voorzitter Gerben van Dijk, programmamanager bestaande bouw bij SBR en expert op het gebied van leegstand en herbestemming van vastgoed. SBR is een kennisplatform zonder winstoogmerk dat de bouw- en vastgoedwereld ondersteunt en helpt met kennis om beter te kunnen bouwen en beheren. Van Dijk zal tevens in een aparte inleiding zijn onafhankelijke en deskundige visie geven op de huidige kantorenmarkt.

De deelnemers aan het debat zijn:

  • Paul Oortwijn, Director Business & Facility Services bij USG People
  • Anne de Jong, Head of Asset Management Dutch Offices, CBRE
  • Thomas Rau, Directeur van RAU Architecten
  • Bianca Krijgsman, Directeur Nederland van Steelcase Solutions
  • Joost Helsloot, Senior Asset Manager Cushman & Wakefield

Zij spreken onder meer over hoe de huidige behoefte eruitziet, of je kantoren moet slopen, hoe je kantoren kunt financieren en wat de rol van de overheid is.

Het debat vindt plaats op woensdag 12 december 2012 bij Steelcase in Amsterdam.