Noviteitendag bij Wiesner-Hager

Bij Wiesner-Hager in het Limburgse Echt wordt binnenkort een themadag gehouden over de nieuwste innovaties van de Oostenrijkse kantoorinrichter. Een van de sprekers is Wiesner-Hager topman Markus Wiesner.

Op de themadag zijn onder meer veel cijfers, gegevens en feiten te vernemen. “Wij hebben impulslezingen voorbereid op het gebied van duurzaam bouwen, ondernemen en certificering, nieuws uit de sector mediatechniek en actuele antwoorden rond het thema milieu”, vertelt Ruud Kunkels van Wiesner-Hager Benelux.

Ook voor de WH-producten is er natuurlijk volop aandacht. “Markus Wiesner zal persoonlijk de nieuwe bureaustoelen en sledemodellen van onze gloednieuwe ontwikkeling POI presenteren”, aldus Kunkels. “Wij hebben de showroom in Echt opnieuw ingericht en alle nieuwe producten klaargezet. Slenteren, zitten en uitproberen naar hartenlust. Wij zorgen natuurlijk voor de inwendige mens zoals u dit in Limburg gewend bent.”