Voetbalstoel van Desko

Desko kantoormeubelen introduceert een voetbal-bureaustoel. Volgens de aanbieder is er grote belangstelling voor de bureaustoel-met-logo. Directeur Michael Kuiper van Desko kantoormeubelen bezocht de afgelopen weken verschillende voetbalclubs in Nederland, België, en Groot-Brittannië.

Desko kantoormeubelen heeft een eigen bureaustoel op de markt gebracht waar op de achterkant ruimte is voor het logo van de club. “De bureaustoel is professioneel en handmatig gedrukt, zowel voor thuisgebruik als op kantoor, en kan per stuk gemaakt worden.”

“Het is een beetje een uit de hand gelopen grap”, vertelt Michael Kuiper. “Een bevriende relatie vroeg een keer of ik niet een bureaustoel had met het logo van ADO Den Haag erop. Ik zei met een grapje dat ik dat wel kon regelen. Terug in onze productieruimte zijn we gaan bekijken hoe dit moest gaan werken. Toen het eindresultaat kwam presenteren, was iedereen lyrisch.”

Kuiper kreeg inmiddels al opdrachten van Sparta, Helmond Sport, AZ, AGOVV, Feyenoord, TOP Oss, FC Eindhoven, Anderlecht en Swansea City. “Voetbal was nu natuurlijk al een veelbesproken onderwerp op kantoor. Deze stoel zal het alleen maar erger maken”, verwacht Michael Kuiper. “Collega’s kunnen zo nog duidelijker zien naar welke voetbalclub de voorkeur uitgaat. Daarbij hebben voetbalclubs een uitbreiding van hun merchandise. Daarnaast er ook een vraag vanuit het bedrijfsleven ontstaan voor de stoelen met logo bij de receptiebalie. Firma Topbrands, Scanie en Kyocera hebben reeds de bedrukte bureaustoelen in huis.”

Desko Kantoormeubelen heeft de ambitie om kampioen te worden in het leveren van bureaustoelen. “In ons bedrijf heerst sowieso een sportcultuur. Met ons moederbedrijf Decorum verzorgen we al meerdere edities de verhuur van kantoormeubelen en tapijttegels tijdens de Olympische Spelen. Daarbij sponsoren we verschillende clubs in het betaald voetbal, maar ook amateurs. We willen de komende tijd dan ook actief de voetbalclubs gaan benaderen. Daarbij kunnen we ook onze groeiende webshop inzetten. Desko hofleverancier van voetbal-bureaustoelen, misschien wordt ik nog wel geselecteerd door de KNVB of een rijke sjeik uit Saudie Arabië”, besluit Kuiper lachend.