Klöber onder nieuwe leiding

Friedhelm Beiteke heeft per 1 oktober 2012 het directievoorzitterschap van Klöber aanvaard. Ook neemt hij de afdelingen Marketing en Verkoop van dezelfde firma voor zijn rekening.

De 56-jarige marketing- en verkoopprofessional stapt uit de branche van hoogwaardige vloerbedekkingen over naar de specialist op het gebied van kantoorzitmeubelen in Owingen (Baden).Beiteke gaat de samenwerking met de Klöber vakdealers voortzetten. Hij kan daarbij terugvallen op zijn jarenlange ervaring in een branche waarin vanouds nauw met architecten wordt samengewerkt.

Olaf Kreyenkamp heeft per 1 september 2012 de taak van commercieel/technisch directeur op zich genomen. De 44-jarige handelsingenieur was eerder werkzaam als commercieel directeur bij de dochtermaatschappij van een groot Europees concern. Op basis van zijn jarenlange werkzaamheden in de controlling bij autotoeleveranciers heeft Kreyenkamp een schat aan ervaring in het samenspel van technische en commerciële processen. Zijn speciale aandacht gaat hierbij vooral uit naar procesoptimalisaties in ontwikkeling en productie ter verhoging van kwaliteit en klanttevredenheid.