SV breidt collectie uit

Werkkantoren veranderen geleidelijk in ontmoetingsplekken. Ontmoeten en werken verplaatsen zich naar andere locaties. Het publieke domein wordt daarbij steeds belangrijker. Om de ‘anders werken’ collectie te completeren breidt SV het portfolio uit met drie nieuwe collecties projectmeubelen en verlichting. De nieuwe collecties zijn gericht op hospitality. Voor deze nieuwe collecties zal SV in Nederland als exclusief importeur gaan optreden.

De Verpan-collectie bestaat uit verlichting en meubelen, ontworpen door niemand minder dan Verner Panton. Gespecialiseerd in meubeloplossingen en lichttoepassingen speciaal voor de publieke ruimte en de hospitality sector, biedt het Verpan-programma verrassende oplossingen. Meubilair van Verpan is onder andere onderdeel van de standaard inrichting van alle Prada-winkels wereldwijd.

Resident uit Nieuw-Zeeland is een nog jong ontwerp- en productiebedrijf, gespecialiseerd in projectmeubelen en verlichting. De collectie kenmerkt zich door heldere, praktische concepten met een uitgesproken en sobere vormgeving. De Resident-collectie heeft een hoge mate van vakmanschap in detaillering en afwerking, waarbij wordt gekozen voor nieuwe materialen en technieken.

Ondarreta is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche en heeft zich toegelegd op het ontwikkelen, produceren en leveren van een collectie kwalitatieve stoelen, krukken en tafels voor met name de hospitalitysector. De productie-afdeling kan ook geïndustrialiseerd maatwerk verzorgen.