Wie heeft het leukste kantoor?

Wie heeft het leukste kantoor? De online verkiezing van ‘Het Leukste Kantoor van Nederland’ die onlangs losbarstte, zal antwoord geven op deze vraag. Alle kantoren in Nederland, van ZZP’er tot multinational en álles daar tussenin, kunnen zich nu aanmelden op de zojuist gelanceerde website www.hetleukstekantoor.nl.

Op 24 september gaan de stembussen open en zal er volgens de organisatie in Nederland heftig worden gestreden om de titel ‘Het Leukste Kantoor 2012’. De kandidaten moeten laten zien wat hun kantoor een goede, bijzondere en vooral inspirerende werkplek maakt, zodat zij hier iedere dag met veel passie hun vak kunnen uitoefenen.

Elk kantoor, iedere ondernemer in Nederland – hoe klein of groot ook – kan meestrijden om de titel. “Op deze manier willen wij positieve aandacht genereren voor de wereld van de kantoortuinen”, vertelt Igor Soons, directeur/eigenaar van KantoorArtikelen.nl uit Hoensbroek, die de populariteitsverkiezing initieert. “Er is eigenlijk geen enkele drempel waarom iemand niet mee zou kunnen doen. We rekenen er dan ook op dat veel trotse en gepassioneerde ondernemers en afdelingscollega’s zich inschrijven om hun kantoor op een ludieke manier te presenteren.”

Op 1 november 2012 sluiten de stembussen en worden de finalisten bekend gemaakt. Zij krijgen nog één finale opdracht. De vakjury maakt op donderdag 22 november 2012 in Toverland bekend welk kantoor zich een jaar lang ‘Het Leukste Kantoor’ mag noemen.