Nieuwe conferentiefauteuil van Wiesner-Hager

Met zijn nieuwe conferentiefauteuil Pulse wil Wiesner-Hager het management een impuls geven. Hoogwaardig en uiterst vatbaar voor verandering: zo presenteert de Oostenrijkse kantoormeubelproducent de nieuwkomer in het assortiment. Pulse vormt een logische aanvulling op het gelijknamige conferentietafelprogramma van Wiesner-Hager.

WH over het nieuwe product: “Pulse is een conferentiefauteuil die indruk maakt met zijn originele ontwerp en veranderbaarheid: de combinatie van vormcitaten uit de jaren ’60 van de vorige eeuw met moderne elementen verlenen pulse autonomie. De taillering van de schaal werkt uitnodigend en toch omhullend. De desgewenst meerkleurige stoffering plaatst accenten met verschillende uitstralingen – van degelijk en kostbaar tot jong en fris.”

Eenvoudige elegantie, openheid en comfort zijn de kenmerken die hun stempel op het designconcept van Pulse drukken, vormgegeven door het designer-duo Lucy.D.
De keuze uit drie verschillende onderstelvarianten biedt extra vrijheid in de vormgeving en maakt van Pulse een blikvanger in conferentieruimtes, managementkantoren, raadszalen, commissie kamers en Business-Lounges.

Naast het ontwerp scoort de conferentiefauteuil ook met het zitcomfort. De dimensies van de schaal zorgen voor vrije bewegingsruimte en de aangenaam verende rugleuning, in combinatie met het zachte zitkussen, bieden een hoog comfort, ook nog na urenlang zitten.