Rever lijft Berveling in

Rever Interieurprojecten uit Utrecht heeft met ingang van 1 juli alle activiteiten van projectinrichter Berveling overgenomen. Berveling is gevestigd in Nijkerk.

Berveling houdt zich bezig met het bedenken, adviseren en realiseren van ‘inspirerende werkomgevingen’. ‘Wij helpen bedrijven plezier, sfeer, efficiency en balans toe te voegen in hun zoektocht naar (nieuwe) werkomgevingen’, staat te lezen op de website van het bedrijf. ‘Hierdoor voelen de mensen zich goed en halen meer uit hun werk en leven’.

Rever Interieurprojecten maakt al ruim 10 jaar onderdeel uit van de Dantuma Groep. Rever houdt zich bezig met het ontwerpen, realiseren en verzorgen het projectmanagement van turn-key inrichtingen, voor kantoren, openbare ruimtes, onderwijs- en zorginstellingen met een team van 25 medewerkers.