Veel LED in hoofdkantoor Flatfield

Flatfield is een zogenaamde solution provider voor de levering van PCB’s in alle mogelijke toepassingen. Met eigen kantoren in onder meer Hong Kong en China is Flatfield een partner voor vele fabrikanten wereldwijd. Het nieuwe hoofdkantoor in Tiel is hoofdzakelijk voorzien van CLS LED-verlichting.

Het lichtontwerp, levering en uitvoering werden verzorgd door CLS-partner Van Dalen Installatietechniek te Twello.

In de kantoren is met name gebruik gemaakt van Luxo 6 armaturen en Luxo 3 armaturen in verschillende configuraties. De totale besparingen ten opzichte van conventionele verlichting bedragen volgens CLS bijna 80 procent. “Daarnaast blijkt er door de geringe warmte-afgifte een veel aangenamer klimaat te zijn”, aldus CLS. “Het is een compliment voor de kwaliteit van de CLS-kleurweergave dat onlangs op een open dag van Flatfield de bezoekers niet in de gaten hadden, dat het kantoor met LED-verlichting was uitgevoerd.”