Wilkhahn 10 jaar in Van Nelle Ontwerpfabriek

Sinds begin 2012 is Wilkhahn Nederland alweer 10 jaar met haar presentatieruimte gevestigd in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam. Speciaal voor deze mijlpaal werd de ruimte van Wilkhahn op 31 mei omgebouwd tot een restaurant.

10 jaar in de van Nelle Ontwerpfabriek was aanleiding om verschillende relaties uit te nodigen voor een gezellige avond met ‘food, drinks and live music’. “Zeer geslaagd en een motivatie voor de volgende 10 jaar!”, meldt het bedrijf.

Overigens is in de showroom van Wilkhahn momenteel een speciale opstelling met de nieuwe stoel Graph en de Logon schaartafel te zien. Dit in het kader van een internationale roadshow, die van begin april tot medio september 2012 diverse Europese Wilkhahn-showrooms aandoet.

www.wilkhahn.nl