Belgische beurs ‘ContRact succesvol’

De tweede editie van de Belgische beurs ContRact bevestigt het succes van de eerste. Dat stelt de organisatie in een terugblik op het evenement, dat op 13 en 14 juni plaatsvond. “Het evenement groeit uit tot dé ontmoetingsplaats voor specialisten in de projectinrichting.

ContRact kon zowel bij de bezoekers als bij de exposanten afsluiten met een heel positieve stemming. Met een stijging van 25 procent exposanten en ongeveer 25 procent vakbezoekers zijn de organisatoren van ContRact heel tevreden met deze tweede editie. “De uitbreiding naar twee hallen gaf het event onmiddellijk een nieuwe dimensie en nog meer allure.”

“Een aantrekkelijk totaalconcept met een harmonieuze uniformiteit in de stands is eigen aan de filosofie van ContRact. Het concept is volledig afgestemd op het gemak van exposant en bezoeker. Door deze gelijkvormigheid komt elke exposant, of het nu een grote internationale firma is, of een klein bedrijf, volledig tot zijn recht.”

Ruim duizend interieurarchitecten, projectinrichters, decorateurs en architecten bezochten ContRact. Ze ontdekten er specifieke contractcollecties en konden nieuwe contacten aanknopen of bestaande versterken. “De bezoeker waardeerde vooral het compacte vakevenement met een op maat samengesteld aanbod. Hij kon er in alle rust zijn projecten – actuele of toekomstige – met de exposant bespreken, liefst nog bij een kopje koffie, of een glaasje wijn vergezeld van een lekker hapje.”

Alle sectoren in de markt voor projectinrichting waren vertegenwoordigd. Zo kon je op ContRact terecht voor de inrichting van hotels en restaurants, van kantoren en bedrijven, waren er speciale aanbieders voor zorg- en senioreninstellingen of specialisten in publieke gebouwen zoals musea, universiteiten of luchthavens. De exposanten hadden extra inspanningen geleverd om hun producten binnen het uniforme geheel op een eigen aantrekkelijke wijze te presenteren. “We kijken nu al uit naar ContRact in juni 2013”, stelt de beursorganisatie dan ook.