Uitbreiding meubelcollectie Vandersluis

De Culemborgse producent van projectmeubelen Vandersluis heeft het afgelopen half jaar hard gewerkt aan de uitbreiding van zijn collectie. Naast diverse stoelen zijn er ook barkrukken en tafels aan de collectie toegevoegd en diverse bestaande programma’s uitgebreid. Zo vindt Vandersluis meer aansluiting op de huidige wensen binnen de projectinrichting.

Daan van der Winkel, directeur van Vandersluis licht toe: “In de markt is er vaak vraag naar breed inzetbare stoelen met een kunststof kuip. Een dergelijke stoel ontbrak in de collectie. Hiervoor hebben we de Alpha ontwikkeld. Door gebruik te maken van bestaande kennis, zijn we erin geslaagd een veelzijdige kuipstoel te ontwikkelen tegen een scherpe prijsstelling. Ook is de collectie uitgebreid met een modulair tafelprogramma waarvoor een bestaande tafel aan de basis staat. Tevens is er een klaptafel, vergadertafel en een zaal- en vergaderstoel toegevoegd en zijn er enkele klassiekers teruggekeerd in de collectie. Al met al staat er nu een brede collectie waar we heel trots op zijn.”

De uitbreiding van de collectie is aangegrepen om de oude documentatie te vervangen voor een nieuw collectieboek. Alle producten en hun opties zijn hierin vertegenwoordigd. Het nieuwe collectieboek is beschikbaar als download op de website www.vandersluis.nl. Voor een gedrukt exemplaar en/of een bezoek aan de vernieuwde showroom, kan contact opgenomen worden met Vandersluis.