Casala naar 100% Design

Het Nederlandse Casala neemt deel aan de Londense beurs 100% Design. Dat meldt de beursorganisatie in een persbericht. Naast de Culemborgse fabrikant worden in het persbericht bedrijven als Okamura, Glassolutions, Ragnar en Veluz en Barrisol genoemd.

Menigeen denkt bij 100% Design wellicht aan de het evenement dat jarenlang elk jaar in juni in Rotterdam werd gehouden. Maar 100% Design is natuurlijk eerst en vooral een Londense designbeurs. En zoals blijkt uit de eerste persberichten over de deelnemende bedrijven krijgt het evenement ook dit jaar weer een internationaal karakter.

Uit Nederland zal zoals gezegd onder meer Casala acte de présence geven. Helemaal vreemd is dat niet: het bedrijf uit Culemborg is namelijk al enige tijd actief op de Engelse markt; het heeft onder meer een eigen showroom in Engeland, die is te vinden in Basingstoke, even ten zuidwesten van Londen.

100% Design wordt gehouden van 19 tot en met 22 september in Earls Court in Londen. Voorlopig hebben zo’n honderdvijftig internationale bedrijven aangegeven deel te nemen aan het evenement.