Desko-showroom in Breda

Het gaat goed met Desko Kantoormeubelen. Het bedrijf opent op 1 juli een nieuwe showroom in Breda. Desko ambieert landelijke dekking en komt met dit feit weer een stap dichterbij haar doel.

“Wij zijn een onderneming die, ondanks de economische tegenwind, blijft investeren in uitbreiding van zowel online als fysieke aanwezigheid. Zo hebben wij in mei een showroom in Almere geopend en een nieuwe webshop gelanceerd om de klant overal zo goed mogelijk te bedienen” aldus directeur Michael Kuiper.

De showroom, gelegen aan de Ettensebaan, is op steenworpafstand van de woonboulevard. Er is gekozen voor een modern pand met twee etages en een oppervlakte van 250 vierkante meter. “Bijzonder aan het pand is dat door de bouw en materiaalkeuze, het lijkt alsof of de showroom zweeft”, vertelt filiaalmanager Twan Heemskerk.

Het Desko-concept is volgens het bedrijf uniek in Breda. Men kan hier terecht voor  kantoormeubilair, schoolmeubilair, zorgmeubilair, projectinrichting en daarnaast biedt Desko ook oplossingen voor een lounge en Het Nieuwe Werken. Klanten kunnen kiezen uit gebruikt, tweede keuze én nieuwe meubels van gerenommeerde designmerken of het Desko-huismerk.

Geïnteresseerden zijn vanaf 1 juli welkom bij Desko Breda voor een kop koffie en om hun wensen te bespreken of zich te oriënteren. 31 augustus vindt de officiële opening plaats middels het netwerkevenement ‘Goed Begin van de Dag’. Het concept is eerder gehouden in Amsterdam en bleek een succes. Michael Kuiper vertelt: “‘Goed begin van de dag’ is een evenement waarin wij een actuele kennissessie bieden waar de meeste ondernemers of professionals baat bij hebben. Tevens is het een ideale manier om zakelijk Breda en omstreken, met elkaar te verbinden en de komst van het nieuwe filiaal te vieren. Iedereen is welkom en het is gratis! Aanmelden kan via de LinkedIN groep ’Goed Begin van de Dag’.”

Desko verkoopt veelal online, maar hecht veel waarde aan het hebben van showrooms. “Klanten weten soms niet wat ze kunnen verwachten van gebruikt meubilair. Bij ons zien, vergelijken en ervaren ze de kwaliteit en (nieuw)staat waarin wij gebruikt meubilair verkopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast vinden wij het prettig om de mogelijkheden face-to-face te kunnen bespreken” vertelt Michael Kuiper.

Desko heeft straks zeven showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Eindhoven, Purmerend, Vianen, Almere en Breda. Het hoofdkantoor van Desko is gevestigd in Amsterdam, wat tevens de grootste showroom is van ruim 1500 vierkante meter. Desko hoopt dit jaar nog een geschikte ruimte te vinden in Rotterdam.

www.desko.nl