Prestigieuze order voor Rohde & Grahl

De Amersfoortse kantoorinrichter Rohde & Grahl is geselecteerd voor een prestigieuze opdracht. Het betreft de inrichting van de twee markante torens in het centrum van Den Haag. In deze 140 meter hoge torens worden de ministeries van Veiligheid en Justitie en van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gehuisvest.

Hans Kollhoff Architekten tekende voor het ontwerp van het gloednieuwe pand en  Rohde & Grahl gaat hier de komende maanden al het maatwerkmeubilair leveren. De opdracht omvat de meest sfeerbepalende onderdelen van de inrichting van het pand. Het meest in het oog springende meubel is een meanderende bank die over tientallen meters de gevel van het bedrijfsrestaurant volgt. Daarnaast levert Rohde & Grahl ruim vijftig loungewerkplekken, waar de medewerkers van de ministeries comfortabel hun werk kunnen doen. Ook wandpanelen, garderobeschermen, balies en representatieve kasten maken deel uit van de opdracht.

Rohde & Grahl laat weten “bijzonder trots te zijn om dit mooie inrichtingsproject te mogen realiseren” en ziet het als “een kroon op het werk dat de laatste jaren al bij de landelijke overheid is verricht.”