Desko-showroom in Almere

Desko kantoormeubelen heeft een nieuwe showroom in Almere geopend. Ondanks de lancering van een online webshop, wil Desko dichterbij de klant staan en hen de mogelijkheid geven om daadwerkelijk de producten te kunnen zien en voelen in een showroom. “Desko is onderneming die, ondanks de economische tegenwind, blijft investeren in uitbreiding van zowel online als fysieke aanwezigheid” aldus directeur Michael Kuiper.

De showroom in Almere wordt geleid door Bertram de Langen. Hij adviseert klanten op het gebied van kantoormeubilair, schoolmeubilair, zorgmeubilair en projectinrichting. Het assortiment bestaat uit gebruikte, tweede keuze én nieuwe meubels van bekende designmerken en het Desko eigen merk.

De Langen is enthousiast over de nieuwe locatie: “Kantoormeubilair kent zoveel meer mogelijkheden dan men aanvankelijk denkt. Desko heeft een heel uitgebreid assortiment, slechts een fractie hiervan staat in de showroom. Wij kunnen bijna in iedere stijl, sfeer, kleur en afmeting kantoormeubels leveren. Het geeft erg veel voldoening om een klant behoefte te vertalen in een concreet ontwerp en het gewenste eindresultaat.”

Desko Almere is inmiddels geopend, ondanks dat de showroom nog niet helemaal aangekleed is. Klanten zijn welkom voor een kop koffie en advies. “Na de zomer hebben wij een officiële opening en vieren dit door middel van ‘Goed begin van de dag’ te organiseren met een gratis Social Media kennissessie, netwerkborrel, hapje en drankje. Een leuke manier om zakelijk Almere te betrekken bij de komst van Desko, iedereen is welkom!” aldus Bertram de Langen.

Desko heeft momenteel zes showrooms; in Amsterdam, Alkmaar, Eindhoven, Purmerend, Vianen en Almere. Het hoofdkantoor van Desko is gevestigd in Amsterdam, waar tevens de grootste showroom is van ruim 1500 vierkante meter. Begin juli wordt de zevende showroom in Breda geopend en later dit jaar zal ook  Rotterdam een showroom rijker zijn. Desko wil blijven uitbreiden en hoopt in 2013 nieuwe en geschikte locaties te vinden.

Desko verkoopt veelal online maar hecht veel waarde aan haar showrooms. “Klanten weten soms niet hoe gebruikt meubilair eruit ziet. Bij ons zien, vergelijken en ervaren ze de kwaliteit en (nieuw)staat waarin wij gebruikt meubilair verkopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast vinden wij het prettig om onder het genot van een goede kop koffie, de mogelijkheden te bespreken en een plan te kunnen maken voor onze klanten”,  vertelt Michael Kuiper.