Design District komt eraan

Design District komt eraan. De voortzetting van 100% Design Rotterdam viert de tiende editie van het vakevenement voor interieurdesign in een spectaculaire nieuwe locatie, net onder de rook van Amsterdam. Met honderdveertig deelnemers op de lijst is het evenement volgens de beursorganisatie gevarieerder en beter dan ooit.

Op 7, 8 en 9 juni is de beursvloer gevuld met grote namen, maar ook met nieuwkomers die hun noviteiten op het gebied van interieurdesign presenteren. Dit jaar is er extra aandacht voor jonge, beginnende ontwerpers.

Gelegen aan het Noordzeekanaal ligt Taets, waar niet alleen de beurs bezocht kan worden, maar bezoekers zich ook kunnen laten rondleiden over het 42 hectare grote, mysterieuze en bosrijke terrein van de oude munitiefabriek. De architectuurroute vertrekt elk uur vanaf de beursvloer en voert langs een deel van de monumentale en industriële panden. Behalve inspiratie geeft de rondleiding uitleg over bouwstijlen en oude en toekomstige functies van de bijzondere panden.

Tijdens Design District kunnen bezoekers ook terecht bij een van de vrij toegankelijke lezingen of adviesuren. Of bij één of meerdere locaties in het Off Site programma in de nabije omgeving, bijvoorbeeld de Forbo-fabriek, de oude Verkade fabriek of de Piet Boon Store.

Het volledige programma en meer informatie is te vinden op www.designdistrict.nl. Donderdag en vrijdag zijn uitsluitend toegankelijk voor vakpubliek en zaterdag is iedereen van harte welkom.