Duurzame lichtoplossingen Maas & Hagoort

Sinds kort heeft Maas & Hagoort Lampen een aparte businessunit voor duurzame lichtoplossingen, met de naam ‘Minderwatt’. Volgens Maas & Hagoort blijkt uit onderzoek dat er veel vraag is naar efficiënte en duurzame energiebesparende lichtoplossingen.

Ondernemers worden continue geconfronteerd met onjuiste productinformatie over energiebesparing en toepasbare lichtbronnen/armaturen, aldus Maas & Hagoort. Door deze vragen en ontwikkelingen uit de markt is Minderwatt opgericht.

Naast lichtontwerpen voor kantoren, zorgorganisaties, bedrijven, kerken en retail is Maas & Hagoort al jaren de officiële partner van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor de advisering en belevering van alle Nederlandse ambassades over de hele wereld. Minderwatt biedt volgens Maas & Hagoort objectieve advisering en bewezen kennis in samenwerking met een netwerk van lokaal opererende partners.

Deze erkende installateurs bieden samen een professionele, resultaatgerichte aanpak op het terrein van duurzame lichtoplossingen. Van aanvraag, inventarisatie, tot advies, lichtplan en -berekeningen. Ook financiering behoort tot de mogelijkheden. Op www.minderwatt.nl is meer te vinden over deze aanpak en staat ook een online besparingscalculator.