‘Werkplek van de toekomst’ in Kauwgomballenfabriek

‘Het tijdperk van het oude werken is voorbij. We leven in het tijdperk van het nieuwe werken. Optimale flexibiliteit in plaats en tijd. Maar het nieuwe werken is méér dan dat. Flexibiliteit in de positie – de werkhouding – dat is wat het eigenlijk zou móeten zijn!’

Aldus begint Inofec, leverancier van kantoor- en schoolmeubelen, een uitnodiging voor de officiële lancering van de mPosition by Inofec. Plaats van handeling is de voormalige Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. De mPosition is volgens het bedrijf ‘de werkplek van de toekomst, dé vertaling van het nieuwe werken’.

Lange tijd achter elkaar werken in dezelfde houding is niet goed. De verwachting is volgens Inofec daarom dat de Arbo binnenkort komt met een normering voor liggend werken. ‘De mPosition loopt alvast voorop op die normering’.

Datum: Woensdag, 23 mei 2012 om 14.00 uur
Locatie: Design Lounge – Paul van Vlissingenstraat 2g Amsterdam

Tijdens de bijeenkomst is er uiteraard gelegenheid om de mPosition zelf te ervaren. ‘Dus neem wat werk mee en neem plaats in de mPosition’, adviseert Inofec.

Aanmelden kan via marloes@redbanana.nl