Twee zilveren plakken voor K + N

König + Neurath AG is voor de derde opeenvolgende keer onderscheiden met een zilveren Architect Partner award in de categorie ‘Projectmeubilair + scheidingswanden’. Daarmee behoort König + Neurath tot de toptien van bedrijven met een uitstekende advies- en verkoopdeskundigheid voor de doelgroep van architecten/binnenhuisarchitecten werkzaam voor meer dan 350 genoemde bedrijven.

Nadat Ralf Minkus, K+N verkoopleider wandsystemen rayon noord, het afgelopen jaar al werd onderscheiden met de zilveren award in het segment scheidingswanden, werden dit jaar de uitstekende advieskwaliteiten van Christian Rösch, verkoopleider rayon midden van König + Neurath, door de ondervraagden beloond met de zilveren ‘Architect Partner Award’. Daarmee werd Christian Rösch uit ruim zeshonderd collega’s uit heel het land gekozen in de toptien van buitendienstmedewerkers op het gebied van projectmeubilair in de categorie ‘Projectmeubilair + scheidingswanden’.

“Wij zijn trots op deze onderscheidingen en beschouwen ze als een beloning voor onze inspanningen op het vlak van de communicatie met en het advies aan architecten. Wij zullen in de toekomst nog intensiever op de ingeslagen weg verder gaan”, aldus Heinz H. Meyering, directeur marketing/verkoop van de firma König + Neurath AG.

Meer dan vijftienhonderd Duitse architecten en binnenhuisarchitecten kregen in december 2011 door de gerenommeerde Duitse architectuurvaktijdschriften AIT en Xia de volgende vragen voorgelegd: ‘Welk bedrijf heeft de beste verkoopafdeling voor de doelgroep van architecten?’ en ‘Met welke architectenadviseur werkt u het liefst samen?’ De prijzen zijn uitgereikt tijdens de onlangs gehouden AIT-ArchitekturSalon in Keulen.