Heropening showroom Casala Duitsland

De vernieuwde showroom van Casala’s vestiging in het Duitse Lauenau is op vrijdag 20 april heropend. De officiële opening werd verricht door burgemeester Heinz Laufmöller, directeur Daan van der Winkel en architect Siegert Beck. De showroom heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter gekregen. Ook beschikt Casala Duitsland nu over een seminar-ruimte met plaats voor honderdvijftig personen.

Tijdens de opening was er uitgebreid aandacht voor de vier recent gewonnen Red Dot Awards. Het tafelprogramma Temo werd eveneens extra belicht. Door de uitbreiding van de showroom is het mogelijk geworden om alle meubels van Casala de benodigde ruimte en aandacht te geven. “De showroom voldeed niet meer aan onze wensen. We willen onze dealers een inspiratiecentrum bieden. Daarnaast willen we ze de gelegenheid geven om trainingen te volgen over onze bestaande producten en noviteiten. Die mogelijkheid is nu volledig in te vullen”, aldus Daan van der Winkel, directeur van Casala.

Casala is ruim 90 jaar geleden opgericht in Lauenau. Tegenwoordig heeft het bedrijf zijn hoofdkantoor in Culemborg met vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk. Casala staat voor projectmeubelen die zich functioneel moeten bewijzen. Stapelbaarheid, rijenverbinding of transportmiddelen zijn altijd geïntegreerde bestanddelen van het ontwerp. Zowel de materialen als ook de productievoorwaarden voldoen aan de huidige milieunormen.