Gispen start partnernetwerk

Gispen start vanaf 17 april met een partnernetwerk in Nederland. Gispen gaat daartoe samenwerken met Office Design Nederland, gevestigd in Doesburg en Wellinga Projectinrichting uit Enschede. Het partnernetwerk zal naar verwachting op korte termijn worden uitgebreid.

Algemeen directeur Peter Veer: “Gispen is blij de marktbewerking verder uit te breiden door de samenwerking met deze gerenommeerde partners. Door te kiezen voor deze samenwerkingsvorm is het voor onze klanten volstrekt duidelijk dat er een echt partnership is tussen Gispen en deze bedrijven. Het is volgens ons de enige manier om gezamenlijk succesvol in de markt te staan.”

Gispen verkoopt voornamelijk complete inrichtingsconcepten en -componenten aan bedrijven die vrijwel altijd een eigen facilitaire organisatie bezitten, bijvoorbeeld bij de (rijks)overheid, in de gezondheidszorg en instellingen, bij het onderwijs en de grotere organisaties.

Voor een bredere marktpenetratie zoekt Gispen samenwerking met kantoorinrichters met een regionale bekendheid. Op die manier wordt de kracht van het merk Gispen en de kwalitatief hoogwaardige producten en diensten gecombineerd met de kracht van een regionaal goed ingevoerde ondernemer.

De Gispen Partners zullen het Gispen labelassortiment en de daaronder vallende brands NgispeN en Gispen Huiswerk centraal stellen in hun assortiment en adviezen. Een en ander zal ook zichtbaar worden in de showroom en huisstijl van de ondernemer die zich zal presenteren als Gispen Partner.
Op dit moment worden gesprekken gevoerd met potentiële partners om de spreiding over Nederland uit te breiden en alle regio’s te kunnen bedienen. Het is de bedoeling dat dit netwerk in korte tijd wordt uitgerold.

De Gispen Group is met een omzet van 62 miljoen euro de op één na grootste kantoorinrichter van Nederland. Gispen heeft zes (verkoop)vestigingen in Nederland en België.