Hoe werkt het in 2025?

‘Het lijkt misschien niet eens zo ver weg, 2025, maar de wereld verandert in snel tempo! Bedenk dat we 13 jaar geleden net onze weg op internet wisten te vinden, onze eerste mailaccounts aanmaakten en nog maar pas mobiel belden. Het zal nu alleen nog maar sneller gaan. Social media maakte pas zo’n 5 jaar geleden actief zijn entree. Om het over de gevolgen van de smartphones en tablets met mobiel internet nog maar niet te hebben’.

Zo begint een uitnodiging van SV voor een evenement over de ‘evoluerende werkomgeving’. Met dit onderwerp houdt het bedrijf uit Rotterdam zich al ruim 35 jaar bezig. Vanuit innovatieve en onderscheidende meubelcollecties wil SV een functionele vertaalslag maken naar een vooruitstrevende en werkende inrichting. Het kantoorconcept van Interpolis Tilburg dat door SV in drie fases tussen 1996 en 2003 is ingericht, is bepalend geweest voor de visie van het bedrijf op activiteitgerelateerd werken (Het Nieuwe Werken). De EarChair, grondlegger van de Prooff-collectie, werd destijds speciaal voor dit project ontwikkeld door Jurgen Bey om dienst te doen als rustige spreekkamer in de publieke ruimte. Sindsdien besteedt SV veel tijd en aandacht aan innoverende meubelconcepten en productontwikkeling.

Daarom nodigt SV belangstellenden uit op donderdag 26 april om een kijkje te nemen in de vernieuwde showroom. Hier is de visie van het bedrijf op werken en de werkomgeving doorgevoerd volgens de laatste ontwikkelingen.
Er zijn lezingen en presentaties over de werkomgeving van de toekomst. Drie sprekers zullen hun visie geven vanuit hun professionele vakkennis over sociale en maatschappelijke ontwikkelingen.

Het programma:
09.00 – 14.00 Gelegenheid tot oriëntatie ‘anders (samen)werk concept’ in showroom
12.00 – 14.00 Mogelijkheid tot lunch
14.00 – 16.00 Sprekersprogramma studio:
Juriaan van Meel – ICOP real estate consultants
Workplace design: a lead user approach
Gerald Taylor – Orangebox
Boomers & Millenials
Niek Scholts – Bureau Leren
Society 3.0, leven in de 21e eeuw. Wie is je collega van morgen?
16.00 – 18.00 Informele borrel
16.00 – 18.00 Gelegenheid tot oriëntatie ‘anders (samen)werk concept’ in showroom

Aanmelden kan via de volgende link: http://sv-collection.nl/nl/hoe-werkt-het-in-2025