Lezing bij Kembo

De vierde Hippo Campus lezing wordt op 26 april gehouden in de toonzaal van Kembo in Veenendaal. Prof. Jeremy Myerson zal spreken over het onderwerp ‘From the machine to the network: exploring the future of office design’.

Jeremy Myerson is als directeur en professor verbonden aan het Helen Hamlyn Centre for Design in London. Dit instituut is onderdeel van het befaamde Royal College of Art. De doelstelling van het Helen Hamlyn Centre for Design is het doen van onderzoek – ook in samenwerking met de industrie – om vervolgens bij te dragen aan de verbetering van het menselijk bestaan. Jeremy Myerson heeft talloze boeken en artikelen geschreven over design, kunst en architectuur.

De Hippo Campus is het kenniscentrum van Kembo waar samen met medewerkers, klanten, gebruikers en andere belanghebbenden kennis op wordt gedaan en gedeeld.