Gispen en Youpsa zoeken slimme werkers

Gispen en Youpsa zoeken slimme werkers. Deze trendsetters, die werken waar ze willen, maken kans op een design Gispen thuiswerkplek en een diner voor twee in een bij Youpsa aangesloten horecagelegenheid.

Slim plannen, slim werken en slim afspreken, zodat elke dag optimaal benut wordt. Thuis in alle rust geconcentreerd werken en onderweg bij een hotel, café of restaurant vergaderen en ontmoeten. In een inspirerende omgeving met lekkere koffie op een perfecte locatie. Geen files, korte reistijden, minder reiskosten, werk en privé in balans en geen stress. Het is een wereld die Gispen en Youpsa schetsen.

Mensen die kans willen maken op een design Gispen thuiswerkplek en een diner voor twee hoeven maar een paar dingen te doen. Eén foto maken van de huidige werkplek thuis en één foto van een ontmoeting/bespreking onderweg bij een horecagelegenheid. Deze foto’s worden op de Facebookpagina’s van Gispen en Youpsa geplaatst, zodat ze ‘geliked’ kunnen worden. De deelnemer met de meeste ‘likes’ op zijn/haar twee foto’s, wint de prijs. Meedoen kan tot en met vrijdag 13 april 2012. De prijsuitreiking is bij Gispen International in Culemborg op maandag 23 april 2012.