Lensvelt wint Wallpaper award

De kast Job Cabinet van Lensvelt heeft in Londen een Wallpaper award ontvangen. De kast kreeg de eerste prijs in de categorie ‘best use of material’. De jury was zeer gecharmeerd van de grote, gegalvaniseerde bronskleurige sleutel die bij de kast hoort.

De prijzen zijn uitgereikt aan ‘mensen, plaatsen en producten die onze geesten hebben verrijkt, ondanks de economische en politieke chaos om ons heen’, aldus de jury van de Wallpaper Awards. Prijzen werden ook uitgereikt aan het beste biertje, de beste hotelservice en de beste muurverf  ter wereld.

De Wallpaper award is al de tweede internationale blijk van waardering voor Job Cabinet. Enkele maanden geleden is de kast opgnomen in de collectie van het CNAP (Centre National des Arts Plastiques), een kunstinstituut in Parijs dat de mooiste stukken uit de hedendaagse kunst- en designwereld verzamelt en beheert.

www.lensvelt.nl