Zestien deelnemers geslaagd bij The Office Opleidingen

Half Nederland stond in de file, maar op vrijdag 3 februari legden desondanks zestien deelnemers aan de Basiscursus Inrichtingskunde met goed gevolg het examen af. Zaalnamen als Kilimanjaro, Andes, Himalaya, Atlas wezen er al op dat deelnemers tot de toppen van hun kunnen zouden moeten gaan om tot mooie resultaten te komen.

Door de verslechterende weersomstandigheden met veel sneeuw ondervond een aantal kandidaten veel tegenwerking. Van Den Haag naar Ede per trein in meer dan 3 uur, of met de auto van Dronten naar Ede in 3 1/2 uur vormen niet bepaald een optimale voorbereiding voor een examen.

Desondanks gaven alle kandidaten er blijk van dat ze hun kennis van kantoorinrichting op een goed niveau hadden gebracht. Alle cursisten zijn geslaagd. Daarbij waren de scores: vijf keer cijfer 6, vijf keer cijfer 7,  vier keer cijfer 8 en twee keer cijfer 9. Gemiddeld een 7,2. Eén kandidaat was verhinderd vanwege ziekte en zal binnenkort het examen inhalen.

De geslaagden zijn:
Jolanda Jagt, Drentea Emmen
Gerard Lodder, Diakonessenhuis Utrecht
Viola van Gurp, Hoogerwerf for Office Vlaardingen
Marquerite Warbie, Hoogerwerf for Office Vlaardingen
Norbert van Asselen, Velto Zoeterwoude
Ruud Feimann, Velto Zoeterwoude
Pauline Blokland, Delta Lloyd Amsterdam
Fons Kanters, Office Dock Amsterdam
Pascal van der Sande, Haworth Vianen
Marijn de Witte, Haworth Vianen
Bertine Tromp, Wuestman Harderwijk
Nick van der Werf, Rocor Rotterdam
Dennis Wolf, Ahrend Inrichten Breda
Kenneth Sitaram, Ahrend Inrichten Amsterdam,
Daan Wieman, Dronten
Anja Bos, Gemeente Den Haag.

Gaandeweg het examen groeide de sneeuwlaag en werden de voorspellingen steeds slechter zodat de middagsessie is afgesloten zonder het gebruikelijke gezellige samenzijn van cursisten en examinatoren. Veilig naar huis was topprioriteit.
Als examinatoren traden aan: Henk ten Vaarwerk, GertJan Turk, Wolke Buijs, AnneMieke Willemsen, Rinus Vos, Frans Kleverlaan, Hanna van Leesten, Jos Flierman en Stef Wijnen.

www.officeacademy.nl